BACK 1.png
ESSENCE.png

Adje werkt aan nieuwe muziek

Adje is druk in de studio bezig te werken aan nieuwe muziek. De Nederlandse rapper van Curaçaose komaf bekend van de hit ‘Hele Meneer’gaat in aanloop naar zijn nieuwe releases meer van zichzelf laten zien.

Image-empty-state.png

Boef wil Nederlandse voetbalclub ADO Den Haag kopen

De rapper Boef heeft via zijn Instagram Stories weten geïnteresseerd te zijn in een overname van de Nederlandse voetbalclub ADO Den Haag, die al een aantal maanden te koop staat.

Image-empty-state.png

DMX had meer bijstand nodig

Een van DMX's muzikale maatjes, DJ Funkmaster Flex, heeft van zich laten horen nadat de rapper in kritieke toestand in het ziekenhuis werd opgenomen. DMX (50) zou vanwege een overdosis drugs in coma liggen, nadat hij een hartstilstand kreeg. Volgens Flex (52) is de muziekindustrie hier mede schuldig aan, zo liet hij de entertainmentnieuwssite'Page Six' weten.

Image-empty-state.png

Gio, Keizer doen het met I Am Aisha

Het dynamische duo Gio en Keizer hebben na lange tijd weer een song samen. Die track heet ‘Only One’.

Image-empty-state.png

Latifah werkt aan nieuw album

Latifah is druk bezig te werken aan haar nieuwe album On Lock. Met haar nieuwste single ‘Geen Hook’, die onlangs uitkwam geef ze de fans alvast een voorproefje.

Image-empty-state.png

Lycintha verrast door nummer 1 positie

De zangeres Lycintha Watsaam is verrast door de nummer 1- positie met ‘Okanisi’ in de hitlijst, de Populairste 10, van Suri-Lite Radio. “Woww! ik ben gewoon een beetje flabbergasted van het feit dat het nummer zo goed wordt ontvangen”, waren haar eerste reactie op het nieuws.

Image-empty-state.png

Nieuwe soing Samaro is al uit

De nieuwe song van Samora is al uit. Het nummer heet “When I Say So”. Het is volgens de veebelovende zangeres een poku waarin een ieder zich zou kunnen plaatsen of terugvinden na een break up (relatiebreuk).“Ik heb wel vaker een break up van dichtbij ervaren en vaak ontstaat er een discussie of woordenwisseling tussen beide partijen.

Image-empty-state.png

Roba Meets Danitsia


De eerste samenwerking tussen de muziekproducer Roberto Banel en de zangeres Danitsia Sahadewsing in het nummer Sweet Love is heel goed gegaan.

Image-empty-state.png

Ruth Jacott trots op Jeangu Macrooy

De zangeres Ruth Jacott kijkt als Surinaamse trots naar Jeangu Macrooy, die dit jaar met 'Birth Of A New Age' Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival.

Image-empty-state.png